Reparatie en APK service

APK voor uw computer

Reparatie & APK Service

Wordt uw computer steeds trager, lawaaieriger en warmer? En heeft u last van nare pop ups en virussen? Dan wordt het tijd voor een APK of reparatie.

Veel waarde hechten onze klanten aan vlotte service en degelijke reparatie. Als een computer niet doet waar hij voor gekocht is, dan komt ons JP Computer service team in actie. Een APK van uw computer helpt om uw apparatuur weer op te knappen en up tot date te maken.

Wat houdt deze APK in?

Als uw pc kapot is of mankementen vertoont dan gaan wij van JP Computers onderzoeken wat de oorzaak is en zorgen we voor een gedegen reparatie.

Passende nazorg leveren aan al onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarbij hoort ook dat we klanten adviseren over de veiligheid van hun ict- apparatuur. Om die veiligheid te waarborgen bestaan er veel mogelijkheden zoals antivirussoftware, fysieke firewalls en multi factor authenticatie. Ook vragen nieuwe digitale communicatiemogelijkheden als Zoom en Teams erom de privacy van gebruikers goed in het oog te houden. Wij denken graag met onze klanten mee om de goede oplossingen te bedenken voor deze security en privacy vraagstukken.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder op werkdagen tussen 09:00 – 18:00

Bel ons

045 - 565 00 45

Mail ons

info@jpcomputers.nl

Hulp op afstand

Download TeamViewer